Online ügyfélszolgálat

A szolgáltató ecom group Kft. a 2001. évi CVIII. elektronikus kereskedelemről szóló törvény alapján elektronikus ügyfélszolgálatot biztosít ügyfelei számára bejelentések, panaszok kezelésére és a vevők tájékoztatására.

Internetes ügyfélszolgálat

Telefonos elérhetőség

Amennyiben telefonon szeretné felvenni a kapcsolatot velük úgy a fenti elérhetőségek valamelyikén tud keresni minket, vagy a Szolgáltató adatai menüpontban megadott központi telefonos elérhetőségek valamelyikén. A vezetékes számunk faxok fogadására is alkalmas. Amennyiben telefonon üzemeltetőnk nem elérhető, úgy kérését elektronikus levél formájában továbbítsa ügyfélszolgálati levelezési címünkre, vagy küldjön visszahívási kérelmet szöveg üzenet formájában.

Telefonszámunk: +36 (70) 422 9989. Skype elérhetőségünk: benedek.rakovics. Kérjük hívásánál jelezze, hogy a Strandjáték.eu oldalról érkezett megkeresésével!

Ügyek kezelése

Minden megkeresésünkhöz, amennyiben ügyfélkapunkat használja a rendszer egy azonosítót rendel, melyre telefonos megkeresése esetén is tud hivatkozni. Egyéb esetben vásárlói tájékoztatás esetén nem szükséges semmilyen nemű személyes adat megadása. A hozzánk érkező megkeresésekre 48 órán belül válaszolunk munkanapokon, munkaszüneti napokon ez akár 72 óra is lehet. Amennyiben ezen túl tudunk csak kielégítő választ adni, úgy erről az ügyfelet a lehető leghamarabb tájékoztatjuk.

Postai megkeresés

Megrendelését, észrevételeit postai úton is eljuttathatja hozzánk a Szolgáltató adatai menüpontban megadott székhely címre. Hivatalos panasz írásakor kérjük postai küldeményét ajánlottan, tértivevénnyel adja fel. A levélben kérjük tűntesse fel kapcsolattartási adatait, hogy lehető leghamarabb felvehessük önnel a kapcsolatot.

Ügyfélkapu használata

Az ügyfélkapu használatához el kell fogadni az adatkezelési szabályzatot és regisztrált felhasználónak kell lennie. Amennyiben nincs regisztrációja, úgy online felületünkről küldhet nekünk levelet elérhetőségei megadásával, vagy e-mail írhat a Szolgáltató adatai menüpontban található központi levelezési címre.

Online ügyfélkapu

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük